17-jarige zoon van Sinead O’Connor dood aangetroffen na vermissing

Sinead O’Connor rouwt om het verlies van haar 17-jarige zoon, Shane, nadat hij vrijdag dood werd gevonden in Ierland.

“Mijn mooie zoon, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, het licht van mijn leven, heeft vandaag besloten om zijn aardse strijd te beëindigen en is nu bij God”, zegt O’Connor. schreef in een Tweet geplaatst op vrijdagavond (7 januari). “Moge hij rusten in vrede en moge niemand zijn voorbeeld volgen. Mijn baby. Ik houd zo veel van je. Wees alsjeblieft rustig.”

Shane was de zoon van O’Connor met de Ierse folkmuzikant Donald Lunny. Hij werd eerder deze week vermist – dagen nadat hij volgens O’Connor “twee ernstige zelfmoordpogingen” had gedaan.

In een direct pleidooi aan haar zoon voordat zijn lichaam werd gevonden, zei O’Connor schreef op Twitter: “Het is niet grappig meer dat dit allemaal vermist wordt. Je maakt me de stuipen op het lijf. Kunt u alstublieft het juiste doen en uzelf presenteren op een Gardai-station. Als je bij Shane bent, bel dan de Gardai voor zijn veiligheid.”

In een vervolg Tweet, ze schreef, “Shane, je leven is kostbaar. God heeft niet voor niets die mooie glimlach op je mooie gezicht gebeiteld. Mijn wereld zou instorten zonder jou. Jij bent mijn hart. Houd het alsjeblieft niet tegen om te kloppen. Doe jezelf geen kwaad. Ga naar de Gardai en laten we je naar het ziekenhuis brengen.’

O’Connor ook uitgedrukt haar woede in het ziekenhuis omdat ze haar zoon had laten vertrekken terwijl hij op zelfmoordwacht was: “Zoals, hoe heeft een zeventienjarige getraumatiseerde jonge persoon die op zelfmoordwacht in de Lynn Ward van Tallaght Hosptial stond, kunnen worden vermist???” Ziekenhuis natuurlijk tot dusver weigeren om enige verantwoordelijkheid te nemen. Gebeurt er iets met mijn zoon op hun wacht? Rechtszaken.”

Na het vernemen van zijn overlijden, O’Connor gedeeld een link naar het nummer “Ride Natty Ride” van Bob Marley, met als onderschrift: “This is for my Shaney. Het licht van mijn leven. De lamp van mijn ziel. Mijn blauwogige baby. Je zult altijd mijn licht zijn. Wij zullen altijd bij elkaar blijven. Geen grens kan ons scheiden.”

Iedereen die hulp nodig heeft, kan contact opnemen met de National Suicide Prevention Lifeline op 1-800-273-8255 of door SuicidePreventionLifeline.org te bezoeken.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Maggymalou.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart