“Circles Around This Town” van Maren Morris: stream de nieuwe single

Maren Morris heeft haar nieuwe feelgood-single “Circles Around This Town” uitgebracht, samen met de bijbehorende videoclip. Stream het hieronder.

De track laat de countryster terugkijken op haar reis van worstelende, onontdekte songwriter tot een van Nashville’s helderste stemmen en verwijst zelfs naar haar grote doorbraak met “My Church” uit 2016 en “Mercedes uit de jaren 80”.

“Een paar honderd nummers en degenen die uiteindelijk werkten / Was die over een auto en die over een kerk”, zingt ze op het bruisende refrein. “Dat ik schreef / cirkels rond deze stad reed / cirkels rond deze stad probeerde te schrijven / iets met betekenis probeerde te zeggen, iets dat het waard was om over te zingen.”

“Circles Around This Town” dient als de eerste single voor Morris’ aankomende derde studioalbum, na haar doorbraak in 2016 Held en 2019 MEISJE, waarvan de laatste Album van het Jaar mee naar huis nam bij de CMA Awards 2019.

In 2021 droeg de “To Hell & Back”-zanger gekenmerkte vocalen bij aan zowel John Mayer’s “Last Train Home” als Taylor Swift’s Onverschrokken (Taylor’s versie) kluistrack “You All Over Me.” Ze scoorde ook nog een andere countryhit met echtgenoot Ryan Hurd dankzij hun duet ‘Chasing After You’.

Afgelopen mei liet Morris haar stem horen ter verdediging van vriend TJ Osborne nadat Rep. Jeremy Faison uit Tennessee wetgeving blokkeerde ter ere van de Brothers Osborne-zanger als de eerste (en momenteel enige) homoseksuele countryartiest die een contract had met een groot label.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Maggymalou.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart