Bob Dylan noemt aanklacht wegens seksueel misbruik van professionele paranormaal begaafde een “brazen shakedown”

Het juridische team van Bob Dylan heeft formeel gereageerd op beschuldigingen van een anonieme vrouw dat hij haar seksueel zou hebben misbruikt toen ze 12 jaar oud was, en noemde haar rechtszaak een ‘brutale shakedown’. Als meerdere verkooppunten hebben gemeld, hebben zijn advocaten ook geprobeerd de vrouw in diskrediet te brengen door de aandacht te vestigen op haar werk als paranormaal begaafde.

De eiser is een nu 68-jarige vrouw die in gerechtelijke documenten wordt geïdentificeerd als JC. Ze beweerde aanvankelijk dat Dylan in april en mei 1965 probeerde “haar remmingen te verminderen met het doel haar seksueel te misbruiken, wat hij deed, in combinatie met het verstrekken van drugs, alcohol en bedreigingen met fysiek geweld, waardoor ze tot op de dag van vandaag emotioneel littekens en psychisch beschadigd is.”

Dylan was in die periode echter op tournee en JC’s tijdlijn van gebeurtenissen kwam niet overeen met openbare registers van zijn bewegingen. Vorige week werd de rechtszaak gewijzigd om te beweren dat het misbruik in het voorjaar “enkele maanden” heeft plaatsgevonden.

Het juridische team van Dylan reageerde op het amendement met een aanvraag die de rechtszaak “een brutale shakedown … vals, kwaadaardig, roekeloos en lasterlijk” noemde. Het vervolgde: “Mr. Dylan laat zich niet afpersen. Dhr. Dylan zal zich krachtig verdedigen tegen deze door advocaten gedreven leugens en verhaal zoeken tegen alle verantwoordelijken, onder meer door geldelijke sancties te eisen tegen personen die verantwoordelijk zijn voor de fabricage en het aanspannen van deze onrechtmatige rechtszaak.”

Zonder de vrouw te identificeren, benadrukten de advocaten haar persoonlijke website, waar ze beweerde een paranormaal begaafde te zijn die de doden kan kanaliseren, met levende en overleden dieren kan praten en tekens kan lezen in alles, van theeblaadjes en koffiedik tot vlekkerige lippenstift. JC verklaarde ook ooit dat ze “ontvoerd was door buitenaardse wezens en hun ruimteschip bestuurde”.

In reactie hierop zei JC’s advocaat Peter Gleason: “Noch mijn cliënt, noch haar raadsman zullen worden gepest. Meer dan de helft van de Amerikanen gelooft in paranormale verschijnselen. Als je iemand gaat aanvallen vanwege hun overtuigingen, betreed je een zeer gevaarlijk terrein. Daar is dit land op gebaseerd, vrijheid van geloof. Het mag onze aandacht niet afleiden van de beschuldigingen. Deze zaak gaat over de feiten.”

Er is geen datum vastgesteld voor een hoorzitting.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Maggymalou.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart