Converge Kondig 2022 US Tour aan met Full of Hell, Uniform, Thou

Converge heeft een Amerikaanse tournee in maart 2022 aangekondigd en ze brengen heavy-hitting support-acts mee Full of Hell, Uniform en Thou.

Zoals eerder gemeld, werd Converge gedwongen hun tour met Meshuggah af te breken nadat de datums opnieuw waren gepland. In plaats daarvan zal Converge de headliner zijn van een stapel underground talent voor 10 concerten in maart.

De trektocht begint op 10 maart in Philadelphia en eindigt op 20 maart in Detroit, voornamelijk langs de oostkust en het middenwesten. Koop tickets via Ticketmaster.

Converge zou Meshuggah gedurende die periode ondersteunen, maar we klagen zeker niet over het noodplan. Door de kracht van het voorprogramma verandert de volgorde van de openers elke avond.

“De aanwezigen moeten vroeg naar de shows komen om ervoor te zorgen dat ze elke band kunnen zien”, luidt het persbericht van Converge.

Full of Hell en Uniform zullen hun industrieel geïnspireerde sonische aanvallen brengen, elk met de release van uitstekende volledige albums in 2021. Ondertussen bleef Thou het grootste deel van het jaar stil na een paar gezamenlijke releases met Emma Ruth Rundle. .

Wat Converge betreft, de ervaren band nam een ​​richtsnoer van Thou en werkte samen met Chelsea Wolfe voor de uitstekende Bloedmaan: ik collab LP — een van onze beste heavy albums van 2021.

Bekijk de volledige lijst met data voor Converge’s maart-tour hieronder en koop tickets hier.

Converge’s 2022 Amerikaanse tourdata met Full of Hell, Uniform en Thou:
03/10 – Philadelphia, PA @ Underground Arts
03/11 – Baltimore, MD @ The Ottobar
03/12 – Richmond, VA @ The Broadberry
13/03 – Asheville, NC @ The Orange Peel
03/14 – Orlando, FL @ The Abbey
03/15 – Tampa, FL @ The Orpheum Tampa
03/17 – Atlanta, GA @ The Masquerade
03/18 – Cincinnati, OH @ Legends
03/19 – Chicago, IL @ The Bottom Lounge
03/20 – Detroit, MI @ El Club

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Maggymalou.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart