Gunna’s ‘Pushin P’ is ons rapnummer van de week

Onze nieuwe muziekfunctie Rap Song of the Week breekt de essentiële hiphopnummers af die je elke vrijdag moet horen. Bekijk de volledige afspeellijst hier. Deze week werkt Gunna samen met Future en Young Thug op zijn DS4EVER opvallende “pushin P.”


Voordat Gunna werd beschouwd als een tijdgenoot van Young Thug en Future, gaf hij zijn carrière een zachte reset door de Yung van zijn naam te laten vallen en zijn handtekening te lanceren Druppelseizoen mixtape serie. Vijf jaar later is hij een bonafide superster geworden die letterlijk… leerde Lil Baby rappen, dus de franchise afsluiten met DS4EVER heeft een bijzondere betekenis.

Zoals je zou verwachten, verschijnen Thugger en Future elk meerdere keren in het project, maar “pushing P” is een herinnering aan waarom we nog steeds hopen dat de vervolg op Super Slimey gebeurt nog steeds. Als duo vertonen Thug en Hendrix al een ongelooflijke chemie, maar de toevoeging van Gunna (en ook Baby) is een goed idee.

Gunna is geweest afbreken de losse definitie van “P” op Twitter, in feite uitleggend dat het het echt houdt: buiten blijven van andermans zaken, het ondersteunen van je partner en vrienden, en je gezin voeden In elk geval nodig. Conceptnummers zijn echter niet de reden waarom we afstemmen op Gunna’s muziek, en gelukkig raakt het nummer niet te verzand in het vasthouden aan het thema.

Met iets meer dan twee minuten, “pushing P” toont Gunna en Future die giftige repen verhandelen (“Portugees op haar knieën, mijn banaan P/ Ze liet me knijpen, dan ging ze weg omdat ze de P hield”) over ijzige productie van Juke Wong en Wheezy.

Young Thug sluit het nummer af met een couplet met een bizarre regel over een kopje water neuken voordat hij zijn partner uitschreeuwde omdat hij een echte was: “Ze is geen fineer voor mij, ze is gewoon porselein / ik heb nooit opps gezien, nu hebben we eindelijk ruzie / Ze is klaar om voor mij de straat op te gaan, zonder twijfel.”

Aangezien we het over hiphop hebben, wie weet wanneer (of als) Super Slimey 2 zal vallen, maar gelukkig zijn er nummers als “pushin P” om ons tegen te houden.


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Maggymalou.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart